۳ ميان وعده سالم براي كارمندان
ميان وعده به همان ميزان كه ميتواند به سلامت بدن كمك كند، با انتخاب مواد غذايي پركالري و مضر ممكن است سلامتي شما را به خطر بيندازد. براي آگاهي بيشتر در مورد ميان وعدههاي سالم مجله سلامتي دلتا را بخوانيد.
هشت ساعت كار كردن در طول روز باعث ميشود كارمندان علاوه بر وعده غذايي ناهار، يك ميان وعده سالم هم در محل كار نياز داشته باشند؛ چرا كه طبق توصيه پزشكان، بدن براي متعادل نگه داشتن متابوليسم و سطح انرژي، هر چهار ساعت يك بار به خوراكي نياز دارد. اما توجه كنيد از ميان وعدههاي پركالري مانند انواع شكلات و شيريني استفاده نكنيد. توصيه ميشود غذاي سبك يا تنقلات سالم به عنوان ميان وعده همراه خود داشته باشيد. ترك ميان وعدههاي خطرناك و پركالري، عادتي است كه نه تنها موجب مرض نميشود بلكه ضامن سلامتي شماست.
يكي از مشكلات كارمندي، عدم تحرك كافي در طول روز است كه همين موضوع ميتواند به سلامتي آنها آسيب برساند. انتخاب ميان وعده هاي پركالري باعث تشديد اين عوارض ميشود. بنابراين بهتر است غذاهاي سالم را جايگزين ميان وعده هاي مضر كنيد و تا حدودي با عوارض پشت ميز نشستن هاي طولاني مقابله كنيد. در اين مطلب مجله دلتا با ميان وعده هايي آشنا ميشويد كه علاوه بر كم كالري بودن، سالم هم هستند و ارزش غذايي بالايي دارند.
ميان وعده هاي سالم
۱.ميوه
ميوه يكي از بهترين گزينهها براي ميان وعده هر قشري عليالخصوص كارمندان است. مصرف ميوه علاوه بر انواع مواد مغذي، فيبر و ويتامينهايي كه به بدن ميرساند، به دليل تنوع در طعم آنها، تكراري و خسته كننده هم نميشود. نوشيدن يك ليوان شير در كنار ميوه، ميان وعده شما را كامل ميكند. ميوه خشك هم طرفداران زيادي دارد؛ اما نبايد در مصرف آن زيادهروي شود؛ چون ميوهها با از دست دادن آب خود، قند بيشتري دارند.
۲.آجيل
آجيلها كالري بالايي دارند؛ اما چربي آنها براي قلب مفيد است. البته توجه داشته باشيد كه در مصرف آن زيادهروي نكنيد. اگر به دنبال منبعي مغذي براي كلسيم، منيزيم، ويتامين E، پتاسيم و فيبر هستيد، آجيل را به عنوان ميان وعده مصرف كنيد.
۳.پاپ كورن با پارمسان
پاپ كورن پارمسان ميان وعدهاي است كه علاوه بر عطر و طعم فوقالعاده، ۱۵۰ كالري انرژي براي بدن فراهم ميكند. پاپ كورن پارمسان در واقع همان پاپ كورن معمولي است كه مقداري پنير پارمسان به آن اضافه شده است. پاپ كورن در گروه غلات سبوسدار است و بخشي از انرژي مورد نياز بدن را فراهم ميكند.
كلام آخر:
معمولا در ادارات، مصرف شكلات و نوشيدنيهايي مانند چاي، قهوه و نسكافه رايج است. بد نيست بدانيد كه نوشيدنيهايي نظير نسكافه باعث چاقي ميشوند.
گاهي اين تصور بهوجود ميآيد كه ميتوان با اضافه كردن شير به نسكافه، اثرات منفي آن را خنثي كرد؛ در حالي كه مصرف نسكافه با شير، مانع جذب كلسيم شير ميشود.
شكلاتها چربي اشباع و مواد قندي بالايي دارند و مصرف بيش از حدشان به چاقي منجر ميشود؛ پس در مصرف شكلات زيادهروي نكنيد، چه شكلات تلخ چه شيرين.
نكتهاي كه حتي درباره نوشيدنيهاي مفيدي مثل چاي معمولي و چاي سبز بايد مد نظر داشته باشيد، اين است كه افراط ميتواند يك ماده غذايي مفيد را به يك ماده مضر تبديل كند. سعي كنيد در مصرف نوشيدنيها جانب تعادل را نگه داريد.
برچسب: